Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

Uitbouw vergunningsvrij tot 4 meter

Uitbouw of dakkapel zonder vergunning

Bent u van plan uw woning met een uitbouw of dakkapel uit te breiden? Het is dan goed om te weten dat per 1 november 2014 de verbouwing regels versoepeld worden. Vanaf die datum kunt u namelijk vergunningsvrij een dakkapel laten plaatsen of een uitbouw tot 4 meter laten realiseren. Voorheen was dat slechts 2,5 meter en moest u nog aankloppen bij uw gemeente.

Verhoog de waarde van uw huis

Met een dakkapel of een uitbouw creëert u niet alleen meer ruimte in uw woning, u zorgt bovendien dat de waarde stijgt. Zeker in een huizenmarkt die steeds meer aan begint te trekken is dit een aantrekkelijke optie en kans om te investeren.

Tijdelijke woonruimte voor mantelzorgers

Moet u vanwege gezondheidsproblemen veel gebruik maken van mantelzorg, maar wonen u familieleden ver weg? Dankzij de nieuwe verbouwing regeling kunt u nu zonder vergunning een tijdelijke woonruimte voor mantelzorgers laten bouwen.

Uw uitbouw bij Caffa

Caffa is uw specialist al het aankomt op het plaatsen van een dakkapel of een uitbouw. Wilt u ook profiteren van deze nieuwe regeling? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel naar 070 - 711 61 39.

Contact opnemen met Aannemersbedrijf Caffa uit Den Haag

Voor al uw vragen over verbouw, renovatie, onderhoud kunt u bij ons terecht.

Naam:*
Adres:*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Opmerking:
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring