Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

Gevelreiniging Den Haag

Wij reinigen gevels van nieuwe en oude panden

Het aanzicht van de gevel van een mooi oud pand is natuurlijk bepalend voor de eerste indruk. Het is mogelijk dat zich in de loop der jaren een bepaalde erosie en aanslag vast hebben gehecht aan de gevel. Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door milieu- en weerinvloeden vervuild te worden. Laat uw gevel daarom reinigen door de specialisten van M. Caffa uit Den Haag.

Milieuvriendelijk gevels reinigen

Vroeger werden gevels gereinigd met chemicaliën. Dit is natuurlijk slecht voor de gezondheid van u en onze medewerkers én slecht voor slecht milieu. Daarom gebruiken wij straalsysteem dat lucht, water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Deze methode is minder belastend is voor de gezondheid van de werker, het milieu en de gevel.

Uw gevel waterafstotend

De dosering van alle drie de componenten kan door het elektronische regelsystemen zeer nauwkeurig worden ingesteld. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel elke ondergrond te reinigen en de gevel de oorspronkelijke status terug te geven. Vervolgens worden de poriën van de gevel gehydrofobeerd, waardoor de gevel waterafstotend wordt.

Schakel aannemersbedrijf M. Caffa in

Uw gevel laten reinigen door professionals? Of heeft u vragen over onze werkwijze bij gevelreiniging? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Bel dan 06 - 54 26 14 87.

Offerte aanvragen

Uw gevel zo goed als nieuw

Stel uw vraag aan aannemer M. Caffa

Stel hieronder uw vraag of beschrijf uw projectwensen. U ontvangt dan direct een vrijblijvend advies en voorstel.

Naam:*
Adres:*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Reactie:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring