Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

Radiatorombouw (timmerwerk)

Geplaatst op 2 maart 2010

Radiatoren onzichtbaar achter radiatorombouw
Standaard radiatoren wekken regelmatig ergernis in huis. Bewoners vinden ze niet mooi en de radiatoren passen vaak niet bij de rest van het interieur. Een goedwerkende radiator weggoooien en een dure designradiator daarvoor in de plaats kopen, is vaak geen optie. Bovendien hoeft dat helemaal niet. Een radiatorombouw kan uw probleem namelijk heel goed oplossen.

Wat is een radiatorombouw?
Door een meubel om een radiator heen te bouwen, is de radiator niet langer zichtbaar en is hij u geen doorn in het oog meer. De ombouwen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten. Bovendien zijn er diverse varianten van een radiatorombouw leverbaar, bijvoorbeeld met laden of zonder laden.

Materiaal van een radiatorombouw
In de meeste gevallen worden radiatorombouwen gemaakt van MDF (Medium Density Fiberboard). Dat is een plaatmateriaal dat geperst is van houtafval. Vanwege het gladde oppervlak is dit materiaal zeer geschikt om te gebruiken voor een radiatorombouw. Daarnaast kunt u MDF ook gemakkelijk schilderen, waardoor u de ombouw elke kleur kunt geven die u maar wilt.

Bron: Woonwebsite.nl

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring