Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

De keurmerken van aannemersbedrijf M. Caffa

Aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant

Service en garantie staan bij aannemersbedrijf M. Caffa hoog in het vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland en voeren wij het BouwGarant keurmerk. Met dit lidmaatschap en keurmerk kunt u erop vertrouwen dat wij u niet alleen een klantvriendelijke service verlenen, maar ook dat wij ons werk professioneel afleveren en u altijd garantie heeft op de verbouwing of aanpassing aan uw huis.

Bouwend Nederland

Met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven is Bouwend Nederland de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven voor een vitalere bouwsector. De drie belangrijkste kerntaken van Bouwend Nederland zijn: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

Bouwgarant

Met ruim 1450 aangesloten bouwbedrijven is BouwGarant het grootste keurmerk in de bouw. BouwGarant stelt eisen aan bouwbedrijven op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Om aan die eisen te kunnen voldoen worden bouwbedrijven periodiek door een onafhankelijke instelling getoetst.

Meer informatie over onze service en garantie

Heeft u nog vragen over onze service en garantieafhandeling? Twijfel dan niet en vul hiernaast het contactformulier in. Uiteraard kunt u ons ook altijd vrijblijvend bellen op 06 - 54 26 14 87.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan aannemer M. Caffa

Stel hieronder uw vraag of beschrijf uw projectwensen. U ontvangt dan direct een vrijblijvend advies en voorstel.

Naam:*
Adres:*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Reactie:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring