Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

Houtrot repareren Den Haag

Houtrotreparatie en advies door aannemer Caffa

Houtrot kan zowel zacht als verkleurd hout zijn en ontstaat door schimmelaantasting. Het hout wordt steeds donkerder en verpulvert na verloop van tijd tot er niets meer van over is. Zodra het hout van uw deur of kozijn verkleurt is er een schimmel actief. Schakel daarom direct de specialisten van aannemersbedrijf M. Caffa uit Den Haag in om het houtrot te repareren!

Onze werkwijze bij houtrotreparatie

Hoewel houtrotreparatie vaak wordt gezien als lapmiddel blijkt het bij een professionele uitvoering een duurzame oplossing te zijn. Wij kijken namelijk eerst of we het kunnen repareren alvorens wij tot vervanging of vernieuwing overgaan. Houtrot vakkundig uitvrezen en opvullen is veelal voordeliger en is zeker zo duurzaam. Onze specialisten zorgen voor onzichtbare reparaties! Gerepareerde onderdelen blijven, mits regelmatig onderhouden, als nieuw. Mocht een aangetast raam, deur of kozijn niet meer te redden zijn, dan zorgen wij natuurlijk voor vervanging.

Schakel Aannemersbedrijf M. Caffa in

Heeft u nog vragen over onze werkwijze bij het repareren van houtrot? Of heeft u last van houtrot aan uw deur of kozijn? Vul het contactformulier op deze pagina in of bel direct naar 06 - 54 26 14 87. Wanneer u ons inschakelt maakt u direct gebruik van onze Schilder en Glasservice, u heeft dus slechts één aanspreekpunt.

Offerte aanvragen

Houtrot door Caffa laten repareren

Stel uw vraag aan aannemer M. Caffa

Stel hieronder uw vraag of beschrijf uw projectwensen. U ontvangt dan direct een vrijblijvend advies en voorstel.

Naam:*
Adres:*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Reactie:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring