Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

Herstel verkoop nieuwbouwwoningen

Geplaatst op 9 november 2009

Volgens Neprom, de branchevereniging van projectontwikkelaars is de verkoop van nieuwbouwwoningen in het derde kwartaal verder gestegen in vergelijking met de voorgaande kwartalen. In totaal werden er vijfduizend nieuwe woningen verkocht, 25 procent meer dan in het tweede kwartaal. In het tweede kwartaal was er al een opleving ten opzichte van de eerste drie maanden van dit jaar.

Nationale Hypotheek Garantie
Volgens Neprom is het nog te vroeg om te zeggen dat de aangetrokken verkoop een gevolg is van de verhoging van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Woningen tot 350.000 euro kunnen nu onder deze garantie vallen. Tot 1 juli was dit 265.000 euro. Met een hypotheekgarantie blijven huizenkopers niet met een restschuld zitten als zij hun huis buiten hun schuld gedwongen moeten verkopen.

Nieuwbouw projecten
Hypodomus beschikt over een ruim aanbod van nieuwbouw projecten in heel Nederland. Het kopen van een nieuwbouwwoning vraagt om bijzondere voorwaarden zoals een extra lange offertegeldigheid en een goede bouwdepot regeling. Hypodomus biedt je de Nieuwbouw Hypotheek die rekening houdt met deze voorwaarden.

Bron: Hypodomus

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring