Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

Dakreparatie Den Haag

Van totale dakrenovatie tot vervanging dakgoten

Of uw dak nu door blikseminslag of daklekkage beschadigd is, wij repareren alle soorten mankementen, groot en klein. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een vakkundige dakreparatie.

De soorten dakreparatie

Dakreparatie is er in alle soorten en maten, van kleine aanpassing tot grote reparatie. Wij repareren onder andere dakbedekking van zowel platte als schuine daken. Daarnaast vervangen wij ook nokvorsten en dakgoten. Heeft u een ander project in gedachte? Neem dan contact op met onze dakspecialisten.

Totale dakrenovatie

Wanneer uw dak niet meer tegen regenbuien en de gure wind bestendig is kunt u aannemersbedrijf M. Caffa uit Den Haag ook inschakelen voor een totale dakrenovatie. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van de dakbedekking en de dakconstructie. Om uw dak weer in nieuwstaat te brengen en u een inzicht in de kosten te geven komen onze dakdekkers voorafgaand aan de dakrenovatie het dak inspecteren om een schaderapport op te stellen.

Meer informatie over dakreparatie

Is de bliksem ingeslagen of zijn er dakpannen van uw dak afgewaaid? Twijfel dan niet en vul vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in. Wij zijn in de hele regio Den Haag actief. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 - 54 26 14 87. Onze specialisten staan u graag te woord!

Offerte aanvragen

Vakkundige dakreparatie door Caffa

Stel uw vraag aan aannemer M. Caffa

Stel hieronder uw vraag of beschrijf uw projectwensen. U ontvangt dan direct een vrijblijvend advies en voorstel.

Naam:*
Adres:*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Reactie:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring