Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

Daklekkage repareren Den Haag

Specialist in het voorkomen en repareren van daklekkages

Door ernstige regenval kan uw huis of (bedrijfs)pand bij lekkage ernstig beschadigd raken. Daklekkage is één van de meest voorkomende dakproblemen en vraagt om een snelle reparatie. Wacht daarom niet en schakel bij een daklekkage direct aannemersbedrijf M. Caffa uit Den Haag in.

Voorkom schade door daklekkage

Bij daklekkage is het belangrijk dat er snel dakdekkers ter plaatse zijn. Als u blijft wachten is de kans namelijk groot dat onderdelen gaan rotten of het dak zelfs voor een deel inzakt. Mocht u vermoeden dat uw woning last heeft van een daklekkage dan kunt u met ons een afspraak maken voor een bezichtiging. Onze dakdekkers zien in slechts één oogopslag met wat voor probleem u te maken heeft.

Onze werkwijze bij daklekkage

Bij een daklekkage is het belangrijk om de staat van het dak uitgebreid in kaart te hebben. Daarom laten wij voorafgaand altijd een dakexpert langskomen die het probleem kan opsporen en een duidelijk overzicht heeft van alle reparaties die doorgevoerd moeten worden.

Daklekkage repareren door Caffa

Heeft uw woning of (bedrijfs)pand last van een daklekkage en zoekt u naar een vakkundige aannemer? Of wilt u advies over daklekkage door een specialist? Twijfel dan niet en vul vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar op 06 - 54 26 14 87.

Offerte aanvragen

Daklekkage verhelpen door Caffa

Stel uw vraag aan aannemer M. Caffa

Stel hieronder uw vraag of beschrijf uw projectwensen. U ontvangt dan direct een vrijblijvend advies en voorstel.

Naam:*
Adres:*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Reactie:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring