Aannemer M. Caffa bv

Uw bouwproject zonder zorgen geregeld

Bellen Mail Menu
Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Telefoon: 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl

Dak vervangen Den Haag

Jarenlange ervaring en expertise op het gebied daken vervangen

Het vervangen van een compleet dak is een tijdrovende klus die om een specialistische aanpak vraagt.t. Laat daarom uw dak vervangen door aannemersbedrijf M. Caffa uit Den Haag. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van dakwerk kunnen wij dit moeiteloos voor u uitvoeren. Zowel voor woningen als (bedrijfs)panden.

Wanneer dak vervangen

Door de jaren heen komt een dak met zware weersinvloeden zoals regen, sneeuw en zonnestralen in aanraking. Onderdelen slijten zodat lekkages en beschadigingen kunnen ontstaan. Vaak is een dakreparatie in dit geval voldoende, maar bij slecht en achterstallig onderhoud kan het voorkomen dat het dak niet meer te repareren is. Dan is vervangen de enige oplossing.

Goed voorbereid het dak vervangen

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker bij het vervangen van een dak. Daarom starten wij eerst met een grondige inspectie zodat wij exact weten hoe het dak van uw woning of pand in elkaar steekt. Op basis van uw wensen en onze kennis worden de materiaalsoorten geselecteerd en kunnen onze vakkundige dakdekkers aan de slag met het vervangen van het dak

Meer informatie over dak vervangen

Is het dak van uw woning of (bedrijfs)pand niet meer te repareren? Of wilt u advies over het vervangen van een dak door een specialist? Twijfel dan niet en vul vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 - 54 26 14 87.

Offerte aanvragen

Dak vervangen door Caffa

Stel uw vraag aan aannemer M. Caffa

Stel hieronder uw vraag of beschrijf uw projectwensen. U ontvangt dan direct een vrijblijvend advies en voorstel.

Naam:*
Adres:*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Reactie:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 72Q
2495 AA Den Haag
Tel. 06 - 54 26 14 87
info@aannemersbedrijf-caffa.nl
Privacyverklaring